Netflix maakt eindelijk de releasedatum van Bridgerton seizoen 2 bekend

Goed nieuws voor fans van de serie Bridgerton! Netflix heeft de releasedatum bekend gemaakt. En het nieuwe seizoen is sneller te zien dan verwacht!

Fans wachten al maanden lang op het tweede seizoen van de hitserie Bridgerton. Hoewel het tweede deel al lange tijd bevestigd was, wisten we nog niet wanneer het nieuwe seizoen te zien is. Maar dat maakt Netflix nu gelukkig eindelijk bekend. Seizoen twee is te zien vanaf 25 maart 2022. Zet het maar alvast in je agenda!

Helaas keert de knappe Regé-Jean Page niet terug in de serie. Maar wees niet getreurd, het tweede seizoen van Bridgerton beloofd alsnog veel goeds. Creator Chris van Dusen vertelt aan E! dat hij denkt dat mensen niet klaar zijn voor alle spicy details in het nieuwe seizoen.

"Ik kan je vertellen dat ik net in de montageruimte ben beland en de eerste paar afleveringen van het tweede seizoen heb gezien. Ik denk dat mensen er niet klaar voor zullen zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat het alles is waarvan ik denk dat het publiek zo dol op was in het eerste seizoen, maar dan gewoon meer", aldus Chris. 

Het tweede seizoen zal zich meer richten op Lord Anthony Bridgerton, de broer van Daphne. Mocht je de trailer nog niet gezien hebben, bekijk hem dan hieronder!

Bron: NSMBL / Beeld: Bridgerton, YouTube

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer