Nicolette van Dam en Bas Smit hebben verschrikkelijk nieuws

Het is een verdrietige dag voor Nicolette van Dam en Bas Smit, zo delen ze op social media. Kees Veldboer, de oprichter van Stichting Ambulance Wens, is overleden aan een hartstilstand. Ze zijn er allebei erg door ontdaan en doen hun verhaal op Instagram.

Nicolette kan het nauwelijks geloven dat Kees er niet meer is. Ze heeft twee foto’s gedeeld op social media met de caption: ”Wat een verdrietig nieuws… Ben er stil van”, begint ze. “Als er iemand in ons land was die ALLES voor anderen deed, dan was het Kees. Niets is hem te veel. ALLES om iemand nog een laatste keer een goed gevoel te geven.” Nicolette noemt het een groot gemis. “Voor velen, maar vooral voor z’n lieve Ineke, kids en kleinkinderen.”

Ook Bas is erg verdrietig door het nieuws. Zo schrijft hij: ”Kees is letterlijk en figuurlijk de grootste held die ik in m’n leven ontmoet heb. Deze man die niks te gek vond, liet met zijn team duizenden wensen per jaar uitkomen van mensen die niet lang meer hadden. Al wilde je voor je dood nog dat ene biefstukje eten in Noorwegen of die ontmoeting met die ene artiest, Kees regelde het. Altijd.” Bas schrijft ook dat hij erg meeleeft met zijn vrouw en kinderen. ”Over de hele wereld werd zijn geweldige werk geëerd en gekopieerd. Deze man werkte dag en nacht, dacht nooit aan zichzelf en nu is-ie niet meer.”

Bron: Grazia.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer