Nieuwe vriendin van Dusty is bekende van scharrel André Hazes

EOTB’s Dusty is gelukkig in de liefde. Hij is namelijk zoenend gespot met een dame op het terras. De dame waarmee hij het gezellig heeft, blijkt nu een bekende te zijn van een oude scharrel van André Hazes.

Bij de afleveringen van Ex On The Beach was te zien dat Dusty erg genoot van zijn vrijgezellenleven. De reality-ster lijkt hier nu klaar mee te zijn en het zou zo maar eens kunnen dat hij zich heeft gesetteld.

Verliefd

Hij is deze week namelijk gespot in Café De Waard op het Leidseplein in Amsterdam. Hier zat hij volgens andere terrasgangers de hele avond te zoenen met een dame. “Fiet Fiew, Dusty is verliefd!”, schrijft Yvonne Coldeweijer bij de foto die zij van het zoenende stel in handen heeft gekregen.

André Hazes

Roddelkanalen zijn erachter gekomen wie deze dame is en het lijkt om ene Marisol te gaan. Een kijkje op haar Instagram-pagina leert RealityFBI dat zij veel omgaat met Joelle Elizabeth, de dame die rond kerst in scène zette dat zij het vriendinnetje zou zijn van André Hazes. “Wat een kleine wereld. Ze duikt nu op bij de nieuwe vlam van Dusty”, schrijft het roddelaccount erbij. Hmm! Is dit toeval of zou er meer achter zitten?

Bron: RealityFBI

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer