André en Monique samen gespot op Ibiza, herhaalt de geschiedenis zich?

Nieuws
door Benthe
zondag, 22 augustus 2021 om 19:20
André Hazes en zijn ex Monique Westenberg zijn allebei gespot op Ibiza. Hoewel de twee niet samen op vakantie zijn, denken veel mensen dat dit een herhaling is van de geschiedenis en André en Monique wellicht snel weer een romantische hereniging zullen hebben.
De zanger is momenteel op vakantie met zijn grote liefde, Sarah van Soelen. Hoe toevallig is het dan ook dat zijn ex, samen met hun zoontje, op precies hetzelfde eiland gespot is? Aangezien Dré ook op het eiland rondloopt, is het vanzelfsprekend dat er een ontmoeting komt tussen de dames of tussen André en Monique. Veel fans denken dat de geschiedenis zich gaat herhalen.
Net zoals de vorige keer
Nog niet zo lang geleden verliet André zijn ex Monique voor Bridget Maasland. Deze relatie was van korte duur, want het liep stuk tussen de zanger en Bridget tijdens hun vakantie op Ibiza, waar André meerdere keren intiem gespot is met Monique. Kort daarna kwamen André en Monique weer bij elkaar. Afgelopen maart beëindigde hij wéér de relatie en verklaarde hij Sarah de liefde. Na Andrés verleden zou het dus goed kunnen dat het precies gaat zoals de vorige keer, dat hij Sarah links laat liggen en wederom voor Monique gaat.
Bron: Axed.nl