André Hazes volledig onder invloed gespot op strandfeest

Nieuws
dinsdag, 30 augustus 2022 om 11:00
andre
André Hazes klimt langzaam weer omhoog uit het diepste dal van zijn leven. De volkszanger heeft onlangs een comeback aangekondigd en verschijnt weer steeds vaker in het openbaar. Hoewel hij zelf zegt zijn verslavingen te hebben overwonnen, is dat iets waar fans van hem over twijfelen.
Onder invloed
André verscheen op een foto van een goede vriend van hem Chahid Charrak. Deze foto leverde grote vraagtekens op bij een aantal volgers. Het lijkt namelijk alsof André onder invloed is. Zijn ogen staan wagenwijd open en hij ziet er nog helemaal niet zo goed uit als mensen hadden verwacht.
Emotioneel bericht
Onlangs plaatste hij een emotioneel bericht op Instagram. "Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden."
"Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken", schreef hij.
Toch twijfelen fans nu aan zijn verhaal. Kan hij de alcohol toch niet laten staan? Of neemt hij af en toe alsnog stiekem drugs? Wat het is, weten fans niet, maar of André zijn verslavingen écht overwonnen heeft, is nog maar de vraag.
andre hazes feest 768x806 1
Bron: Showblad / Beeld: Instagram