André Hazes zoenend gespot met de regisseuse van zijn eigen documentaire

Nieuws
donderdag, 24 maart 2022 om 16:30
schermafbeelding 2021 04 20 om 10
Opnieuw gaan er geruchten rond over het liefdesleven van André Hazes. De zanger is zoenend gespot in Amerika tijdens opnames van zijn eigen documentaire. Niets ergs aan de hand, zou je denken, maar er zit tóch weer een addertje onder het gras...
Documentaire
Momenteel is er een docu in de maak over het leven van André Hazes. De opnames waren al bezig toen André nog een relatie had met Sarah van Soelen. Deze beelden zullen niet meer uitgezonden worden, want de volkszanger heeft aangegeven dat hij die beelden eruit geknipt wilt hebben. Wat André wel graag wilt laten zien, is zijn ontdekkingsreis door Amerika.
Getrouwde vrouw
André is tijdens zijn laatste tripje naar Amerika naar het concert van Dua Lipa gegaan. Het leek er toen op dat de zanger zonder cameraploeg was vertrokken, maar eenmaal in Amerika had hij gezelschap. Hij was namelijk samen met zijn regisseuse Cheeru Mampeay naar het concert en heeft toen met haar gezoend. Volgens Yvonnen Coldeweijer is hij de volgende ochtend met haar uit zijn hotelkamer gekomen. "Maar deze vrouw is getrouwd", aldus Yvonne.
We zullen zien hoe het deze keer gaat aflopen.
schermafbeelding 2022 03 24 om 145612
Bron: Yvonne Coldeweijer / Beeld: Instagram