Bibi Breijman is opgenomen in het ziekenhuis

Nieuws
door Benthe
zondag, 31 oktober 2021 om 11:53
Vervelend nieuws voor de zwangere Bibi Breijman! De vlagster kampt met 'hyperemesis gravidarum', ook wel zwangerschapsbraken genoemd en is opgenomen in het ziekenhuis. Waylon deelde gisteravond een foto op zijn Instagram, waarop we Bibi zien die in een ziekenhuisbed ligt. '‘M’n liefste… Daar ga je weer,'' schreef hij erbij.
Bibi liet recentelijk weten dat ze last heeft van zwangerschapsbraken. Op haar social media deelde ze een foto waarop ze met een beroerde blik met haar hoofd tegen dochtertje Teddy aan lag. ''Bij iedere sessie houdt ze m'n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: 'zo dat je sauw weer beter wordt mama'.'' De klachten zijn inmiddels wel een heel stuk heftiger, want de vlogster is opgenomen in het ziekenhuis. Vriend Waylon deelde een foto van Bibi in een ziekenhuisbed op zijn Instagram. '‘M’n liefste... Daar ga je weer! Ik vroeg je van de week of je ‘jaloers’ was op de gezinnen in het programma Een huis vol ... Je antwoord was heel duidelijk... ‘JA NATUURLIJK GEK!’ Dat antwoord in combinatie met je huidige staat is het meest zwangere wat ik ooit heb gehoord!'’, grapt de zanger.
Zwanger
De twee maakten onlangs bekend dat er een tweede baby onderweg was. ''Met jou wil ik een elftal,'' schreef Bibi bij een reeks foto's waarbij ze zichzelf op foto's van zwangere vrouwen heeft gefotoshopt. Ook vriend Waylon deelde het vrolijke nieuws op social media. ''Episode 3... Ik ben alleen maar trots. Vooral op mijn sterke en lieve Bibi,'' schreef Waylon.
Herhaling
Bibi had tijdens haar eerste zwangerschap ook last van zwangerschapsbraken. Ze vertelde daar eerder al over dat ze vijf maanden lang heeft overgegeven en zich vreselijk beroerd voelde. Hopelijk gaat het snel beter met Bibi!
Bron: Gelderlander