Channah en Quinten nemen eindelijk officieel ingrijpende beslissing

Nieuws
door Benthe
zaterdag, 10 april 2021 om 18:00
Channah en Quentin zijn nog maar net terug van hun vakantie op Curaçao en hebben nu al plannen om zo snel mogelijk terug te gaan. De vakantie beviel het koppel namelijk zo goed, dat ze willen verhuizen naar het zonnige eiland.
In haar nieuwste vlog zien we hoe Channah zich vermaakt op het eiland, samen met haar kids en vriend Quentin. Ook het dochtertje van Quentin is erbij, die hij uit een eerdere relatie kreeg. Zij woont namelijk met haar moeder op Curaçao.
Emigreren naar Curaçao
Als het stel terug in Nederland is, vertelt Channah via Instagram wat de bedoeling is. Zo zegt ze: "Die verhuisplannen zijn nog steeds in gang. We zijn eerst op zoek naar een huis, want zonder een huis komen we natuurlijk niet heel erg ver.'' Ook laat ze duidelijk weten waarom verhuizen naar het eiland op hun wishlist staat. "Eigenlijk is het heel simpel. De kids kunnen heerlijk buitenspelen, bijvoorbeeld lekker naar het strand om te gaan zwemmen. Je kunt daar de hele dag lekker buiten zijn."
Channah vertelt dat ze tijdens haar vakantie meteen wilde verhuizen. Eenmaal thuis blijkt zo'n verhuizing toch wel veel werk. "Ik had nooit verwacht dat ik zou emigreren, maar hopelijk gaat het allemaal lukken!" Voor Quentin heeft ook alleen maar voordelen, legt Channah uit. "Quen is dan natuurlijk ook dichterbij z'n allereerste dochter, want zij woont op Curaçao.''
Bron: Grazia