Delphine onthult bizarre truc met steentjes die ze gebruikte om Bert te controleren

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 23 november 2021 om 19:00
Tijdens de aflevering van Temptation Island: Love or Leave werd al heel snel duidelijk dat Delphine obsessief bezig was met het controleren van Bert. Zo vertelde ze dat ze camera's in huis had opgehangen zodat ze hem altijd in de gaten kon houden. Maar blijkbaar had Delphine nog meer bizarre trucjes om Bert te controleren.
Delphine was samen met Donna te gast bij Rumag TV. Daar werd ze geïnterviewd door Fawry Not Sawry en René. In het gesprek ging het over de camera's die Delphine had opgehangen. Zelf vind ze dat ze daarvoor een hele goede reden had. Bert loog namelijk vaak tegen haar. Maar voordat ze de camera ophing, had Delphine eerst een ander trucje.
Ze geloofde niet dat Bert naar werk ging, dus besloot ze om steentjes voor de banden van zijn auto neer te leggen. Aan het einde van de dag controleerde ze of de steentjes er nog netjes lagen of dat ze waren verschoven. Toen de steentjes nog voor zijn banden lagen, wist Delphine dat Bert loog. "Het was niet om hem te controleren, ik wilde het gewoon weten", verklaart Delphine. "Wat moet je anders doen als iemand niet eerlijk is?"
Ze heeft de truc met de steentjes eerlijk tegen Bert gezegd toen ze hem confronteerde met het feit dat hij loog over dat hij naar z'n werk was gegaan. Fawry Not Sawry en René vonden het weer een erg grappig en bizar verhaal van Delphine.
Bekijk de hele video van Rumag hieronder.
Beeld: YouTube, Temptation Island