Deze AYTO-deelnemers hebben na de opnames nog met elkaar gedatet

Nieuws
dinsdag, 21 december 2021 om 11:07
Afgelopen weekend kon je zien dat de deelnemers van Are You The One alle tien matches gevonden hadden! Daarmee heeft de groep 200.000 euro gewonnen en zijn sommige met hun perfecte match naar huis vertrokken. Maar er zijn ook een aantal deelnemers die het nog met elkaar geprobeerd hebben na de opnames. Hoe gaat het nu tussen hun?
De kandidaten van Are You The One hebben een hoop te bespreken. Op het YouTube-kanaal van MTV blikken ze terug naar hun tijd in de villa. Hoewel sommige deelnemers een match waren op papier, werkte dat totaal niet in real life. Anderen wisten zeker dat zij elkaars perfecte match waren, maar viel het sprookje uit elkaar nadat ze in de truthbooth waren geweest.
Toch is je gevoel belangrijker dan wat er op papiert staat. Dat vonden Maxime en Floor ook, want ondanks dat zij geen match waren, hebben ze na de opnames nog met elkaar gedatet! "In de villa had ik wel de meeste aantrekkingskracht tot Max. Toen het afgelopen was, miste ik Max ook wel echt. Uiteindelijk hebben we een paar keer met elkaar afgesproken en toen hebben we het een beetje geprobeerd", onthult Floor. Helaas was het maar van korte duur, want het is alweer geëindigd. Floor wilt behandeld worden als een prinsesje en iemand vaak zien. "Max is gewoon hartstikke druk, dus hij had daar geen tijd voor", aldus Floor.
Maar Maxime en Floor waren niet de enigste. Ook Delano en Faby hebben het geprobeerd na het programma. "We hebben een drankje gedaan, dat was gezellig. Maar Faby zei: 'dit gaat niks worden'", vertelt Delano. Uiteindelijk zagen de twee elkaar nog een paar keer, maar viel het daarna stil. Delano was wel zo lief om Faby nog te helpen met verhuizen. Er ontstond onenigheid omdat Faby te laat was en daarna is ze tegen Delano uitgevallen over de situatie. Twee dagen later was Faby weer boos tegen Delano, omdat ze had vernomen dat hij met iemand anders aan het daten was. "Jammer dat het zo is gegaan, want ik stond altijd voor haar klaar", aldus Delano.
Dat Faby en Delano nu niet meer samen door één deur kunnen, is wel duidelijk. De twee vechten het incident nog uit tijdens de reünie, want allebei vertellen ze een andere kant van het verhaal. Duidelijk geen match dus. Maar Delano heeft het niet alleen bij Faby gehouden, ook met Maartje heeft hij nog een keer afgesproken. "Dat was wel gezellig, maar dat was meer voor lust", onthult Delano. De blik van Maartje spreekt boekdelen. "Geen commentaar", antwoordt ze.
And last but not least, Denzel en Yasmin. Hét verliefde tienerkoppel in de villa. In de truthbooth kwamen ze erachter dat ze toch geen match zijn. Een pijnlijk moment, maar ze zijn na het programma nog altijd blijven afspreken. "Yas en ik hebben het nog altijd gezellig samen. We kijken wel waar het schip strandt", aldus Denzel.
Hoe is geëindigd tussen Boudewijn en Michèle en Jaap en Shanice zien we in de volgende reünie. Bekijk hieronder de video's van de eerste twee delen.
Beeld: YouTube, AYTO