Dit is de echte reden waarom Regé-Jean Page niet meer in Bridgerton zit

Nieuws
zaterdag, 03 april 2021 om 14:00
Deze week is een slechte week voor Bridgerton fans. Eerder kwam namelijk het nieuws naar buiten dat lievelings-castmember Regé-Jean Page niet meer terug zal komen in de serie. Hoe kan dat opeens, vragen veel fans zich af. We leggen het je uit.
Waar fans eerst dachten dat het om een zeer gemene 1 april grap ging, blijkt het nu toch for real te zijn. Dat weten we omdat het echte Twitter account van Bridgerton de melding deelde en het er nog steeds staat.
Bekijk het bericht hieronder, waarin het wordt uitgelegd.
Voor de échte Bridgerton-fans, die ook de boeken hebben gelezen, zal het niet als een echte verrassing zijn gekomen. Als je namelijk het verhaal van de boeken volgt, zie je dat Regé-Jean in het verhaal van het weede boeken bijna niet meer voorkomt.
Het simpele antwoord: de verhaallijn van Duke of Hastings stopt gewoon. De acteur reageerde zelf ook op het nieuws. Hoewel iedereen teleurgesteld is ("Nu ga ik niet meer kijken!"), vind de acteur zelf het eigenlijk niet zo erg:
Regé-Jean vond het acteren voor slechts één seizoen namelijk juist ideaal, zo vertelt hij aan Variety. "Het gaat over een verhaallijn van één seizoen, met een begin, een midden en een einde. Ik dacht: ‘Dat is interessant’, want dan voelt het aan als een ‘limited series’. Ik kom, doe m’n ding, en dan gaat de Bridgerton-familie verder zonder mij", aldus de acteur.
Vind jij het jammer?
Beeld: Bridgerton / Netflix