Dit is de reden waarom je niks meer hoort over Famke Louise

Nieuws
door Benthe
donderdag, 15 juli 2021 om 15:00
Famke Louise kennen we allemaal. Ze begon haar carrière als vlogger en later kwam daar muziek bij. Ze scoorde hit na hit en was een lange tijd niet weg te slaan uit de media. Af en toe kwam dit ook door haar onhandige uitspraken, waar ze veel kritiek op kreeg. Inmiddels is het al een tijdje stil rondom Famke en staat haar muziekcarrière op een lager pitje. Op Instagram vertelt ze over de pauze die ze heeft ingelast.
Gisteren konden fans vragen insturen op de Instagram Stories van Famke Louise. Zo doet ze een boekje open over haar mediapauze. Er wordt aan de zangeres gevraagd hoe het komt dat we de laatste tijd niet zo veel van haar horen. 'Voor mij is het op dit moment goed dat ik niet veel in het nieuws ben. Ik kan het me niet meer permitteren om keer op keer in een negatief daglicht te staan. Daarom doe ik een stapje terug,' legt ze uit. Ook vertelt Famke dat ze bezig is met andere ambities.
Over die ambities liet Famke eerder weten dat ze meer op tv wil komen en dat ze zich op een andere manier wil profileren.
Bron: Telegraaf.nl