Dit is het eerste officiële Love Island-koppel

Nieuws
door Amber
maandag, 14 juni 2021 om 16:00
Superleuk Love Island-nieuws: het eerste officiële setje is een feit. Door Casa Amor was Job zeker van zijn zaak en daarom vroeg hij Esmee verkering tijdens de herkoppeling.
Het waren spannende dagen toen de boys naar Casa Amor vertrokken. Ze werden vergezeld door een paar knappe bombshells die ze daar beter konden leren kennen. Een paar onzekere dagen, want het kan zo zijn dat je partner met een ander terugkomt bij de herkoppeling.
Tijdens de herkoppeling kan je ervoor kiezen om bij je huidige partner te blijven of om te herkoppelen met een andere dame/man. Job kwam de villa in en besloot om bij zijn koppelpartner Esmee te blijven. “Casa Amor was voor mij een laatste test om te kijken of ik mij ook kon openstellen voor anderen, maar mijn hart ligt gewoon bij jou”, zei Job tegen Esmee. “Daarom wil ik je vragen of je mijn vriendin wil zijn?”
Daar reageerde Esmee volmondig “ja” op. “Ik ben echt het gelukkigste meisje op deze aardbol. Ik heb gewoon een vriendje!” Wij wensen de twee veel geluk in de liefde toe. Denken jullie dat ze kans maken om Love Island te winnen?