Dit is waarom er geen 'hoe is het nu'-fragment was van Aylin

Nieuws
maandag, 22 november 2021 om 19:00
Het is je waarschijnlijk wel opgevallen. In de laatste aflevering van Temptation Island is er na het kampvuur een groot deel van de aflevering gewijd aan hoe het drie maanden later met de deelnemers gaat. Kijkers van Temptation Island wilde heel graag zien hoe het tussen Aylin en Efrain is geëindigd, maar kregen alleen Efrain te zien. Waar is het stukje van Aylin gebleven?
Op Instagram kreeg de Temptation-deelneemster vaak de vraag, dus gaf ze uitleg. "Dat heeft meerdere redenen. Dingen die me zijn aangedaan wat niet door de beugel kan. Dit is tussen mij en het programma", aldus Aylin.
Toch is iedereen wel benieuwd hoe het met haar gaat. Zoals Efrain al vertelde in de aflevering is hij weer samen met Aylin. Het koppel is zielsgelukkig met elkaar. Op Instagram plaatste Aylin een aantal foto's van hun samen met de tekst: "Dankjewel Efrain voor alle steun die je me in al deze moeilijke tijden gegeven hebt. Ik ben super dankbaar voor hoe sterk onze liefde is en dat ik jou in m’n leven heb. En ik hoop nog vele mooie momenten samen mee te maken. Ik hou van je".
Efrain heeft afgelopen tijd ook meerdere keren uitgehaald naar het programma vanwege oneerlijke montage. Het koppel en de crew gaan dus niet meer zo goed samen. Gelukkig voor Aylin en Efrain zit het erop en kunnen ze samen aan hun toekomst gaan bouwen.
Bron: Love&Reality / Beeld: Temptation Island