'Dit is waarom Monica Geuze & Lars uit elkaar zijn'

Nieuws
maandag, 18 november 2019 om 17:42
monica geuze png 1549443967
In het interview liet Monica Geuze namelijk wat details weten over haar relatie met Lars. Ze vertelde namelijk dat het best lastig is als het gaat om transfers waarbij het hele gezin alles moeten achterlaten om te verhuizen naar een ander land. Monica liet weten dan ook niet zonder meer van plan te zijn om haar grote liefde Lars Veldwijk achterna te reizen als hij naar een buitenlandse club gaat.
In december zou het goed kunnen dat Lars’ carrière bij Sparta eindigt als een buitenlandse club een bod doet. Monica wist waar ze aan begon, maar maakte zich hier toch een tijd lang toch heel veel druk om. "Ik wilde niet dat mijn carrière er heel erg onder zou gaan lijden als we naar het buitenland vertrokken. Nu heb ik dat losgelaten, want je hebt het toch niet in de hand hoe het allemaal loopt. We hebben allebei een carrière met eindeloze opties, dus er is geen reden om er zo gespannen over te doen," vertelde de influencer.
Ze ging verder: "Ik gun hem alles en als hij vindt dat hij moet gaan, dan moet hij dat ook zeker doen. Zara-Lizzy en ik redden het wel. Ik ben hartstikke flexibel, onze dochter is nog jong en er is FaceTime. Maar als ik het niet zie zitten, dan ga ik niet met hem mee."
Tussen de regels door valt er te lezen dat Monica het niet erg vindt om voor haarzelf en haar dochtertje te kiezen. Het feit dat Monica en Lars lieten weten dat ze samen uit elkaar zijn gegaan, zonder ruzie of iets dergelijks, kan die reden nog extra bevestigen.
We wensen Monica en Lars allebei in ieder geval heel veel geluk toe!