Dit is wel heel bizar: na alle heftige gebeurtenissen zijn Jaimie en Lil' Kleine weer samen

Nieuws
door Benthe
maandag, 13 september 2021 om 19:00
Het leek erop dat Jaimie Vaes en rapper Lil' Kleine voorgoed uit elkaar waren. Hoewel Jaimie een relatiepauze heeft ingelast, leek het erop dat het stel veel bad blood heeft en dat dit de reden zou zijn voor een definitieve break up. Nu lijkt het er toch op dat Jaimie ervoor heeft gekozen om Jorik nog een tweede kans te geven.
Niemand is het heftige incident van eind mei vergeten, waar Lil' Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes zou hebben mishandeld en werd opgepakt door de Spaanse autoriteiten. Hier heeft de rapper maar kort achter de tralies gezeten, want al heel snel werd hij weer vrij gelaten. Zo deed Jaimie een tijdje terug een boekje open over haar relatieproblemen met Jorik en liet ze in haar real life soap weten dat ze een relatiepauze heeft ingelast. De afgelopen maanden leefden het koppel dan ook gescheiden van elkaar. Jorik was in Amsterdam en ging af en toe naar Saint Tropez en Jaimie zat met zoontje Lío op Ibiza. Doordat Jaimie en Jorik op social media zo nu en dan naar elkaar uithaalden, is het ook een totale verrassing dat het stel weer is.
Hereniging
Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn samen gespot op Ibiza. Aangezien Jaimie hier al een tijdje verblijft met Lío is het vanzelfsprekend dat de rapper is overgevlogen naar zijn gezin. Zowel Jaimie als Jorik laat met trots aan de buitenwereld zien dat ze herenigd zijn. Zo plaatsen beide beelden van zoontje Lio en plaatst Jaimie zelfs een video van Lil' Kleine samen met hun zoontje.
Volgens roddelqueen Life of Yvonne hebben de twee het bijgelegd en zijn ze sowieso weer samen. Het stel staat er namelijk om bekend om hun eigen relatie vergelijken met die van Justin Bieber en Hailey Bieber. Zo deelde voorheen Jaimie en Lil' Kleine foto's van The Biebers in hun eigen Instagram Story. Zowel Jaimie en Jorik hebben de afgelopen dagen wederom een foto van Justin en Hailey gedeeld, wat hun relatie zou moeten bevestigen.
Denk jij dat Jaimie en Lil' Kleine weer samen zijn?
Bron: Axed.nl