Dit Prince Charming-koppel is uit elkaar

Nieuws
door Amberdinsdag, 11 mei 2021 om 16:37
Het liefdesavontuur van Marvin aan de Italiaanse kust zorgde voor veel romantiek. Hij was niet de enige die daar de liefde tegen zijn lijf liep, ook Joep en Vince bleken erg goed te klikken. Helaas heeft Vince bekendgemaakt dat ze uit elkaar zijn gegaan.
In de reünie-aflevering van Prince Charming gaf Joep toe dat er ‘iets gaande’ was tussen de twee. Ze waren nog vrij mysterieus over wat het precies was. Na een tijdje werd het toch wel écht duidelijk dat er liefde in de lucht hing. Toch wilde de heren er nog geen label aan hangen: ‘Vince en ik zijn exclusief naar elkaar en hebben een leuke tijd samen tijdens corona. Het label relatie vinden we nog wat te pril. We zijn niet echt van de labels, buiten kleding om’, liet Joep weten aan RTL Boulevard.
Nu is het helaas over en uit tussen Joep en Vince. Dit nieuws maakte Vince onlangs bekend in een vragenuurtje: ‘Joep en ik hebben een tijdje geleden besloten dat het beter was om verder te gaan als goede vrienden. We hebben nog een goede band en spreken en zien elkaar nog regelmatig.’ Vind jij het jammer?
Bij Marvin en Ferdi daarentegen gaat het supergoed. De twee wonen sinds kort zelfs samen. Cute!
Beeld: Videoland / Bron: rtlboulevard.nl