Dit supermodel zou de nieuwe vlam van Kanye West zijn

Nieuws
door Amber
vrijdag, 28 mei 2021 om 18:30
Hoewel Kanye West en Kim Kardashian nog maar net hun scheidingspapieren hebben getekend, is er alweer een nieuwe vrouw in zijn leven. Volgens insiders zou hij een relatie hebben met supermodel Irina Shayk.
In februari gingen Kim en Kanye uit elkaar. Hij zette zijn ex-vrouw Kim meerdere keren publiekelijk voorschut vanwege zijn bipolaire stoornis en dat was voor haar de reden om de scheiding aan te vragen. Kanye verklaarde nog dat ‘Kim altijd zijn droommeisje zou blijven’.
Toch lijkt hij al aardig over zijn liefdesverdriet heen te zijn. De rapper is al meerdere keren samen gespot met dit supermodel. Een insider vertelt dat de twee het erg gezellig hebben met elkaar: “Kanye heeft interesse in het Russische model Irina Shayk. Daten is misschien nog niet het juiste woord, als je begrijpt wat ik bedoel, maar er is zeker wederzijdse interesse die in de toekomst misschien wel op een relatie kan uitdraaien.”
De twee zijn geen onbekenden voor elkaar, want ze kennen elkaar al heel lang. In 2010 was Irina al eens te zien in een videoclip van Kanye, waarin ze een engel speelde. Het is niet de eerste keer dat ze een bekende man datet. Eerder had ze een relatie met Bradley Cooper, waarmee ze ook een dochtertje heeft.
Beeld: Instagram @kanyewest / Bron: HLN