Dit zijn de bekende ex-vriendinnen van Tony Junior

Nieuws
door Benthe
zondag, 07 november 2021 om 10:45
Tony Junior is al zo'n 10 jaar actief in de dj-wereld. Naast het geweldige salaris die hij naar binnen harkt, heeft Tony ook een aantal dames aan de haak geslagen. Zijn bekendste ex-vriendinnen vind je hieronder:
Maan de Steenwinkel
De beroemdste relatie van Tony Junior is uiteraard met Maan. In 2020 ging het stel uit elkaar. “We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is,” vertelde Tony in een interview. De zangeres en de dj zijn nog steeds vrienden en gaan nog vaak met elkaar om.
Bekijk de rest van zijn exen op de volgende pagina.

Julia Sinning

Afgelopen jaar deed Tony Junior mee aan het programma The Bachelor, waar hij met meerdere vrouwen op date ging om erachter te komen wie het beste bij hem zou passen. Julia 'won' en ze kregen een relatie, maar niet voor lang. Uiteindelijk werd deze vrouw weer gedumpt door de losbandige dj. In September besloten de twee een punt achter hun relatie te zetten.
Bekijk zijn andere exen op de volgende pagina.

Dionne Slagter

Een andere beroemde relatie van de dj is die met Dionne Slagter. Hoewel deze relatie van korte duur was, sprongen de vonken er wel van af. '‘Paar dagen later afgesproken. Gezellig. Bij elkaar in bed beland. Super leuk. Gechilld. Maar ik gaf al aan voordat ik bleef slapen – anders ben je weer zo’n lul – verwacht niet te veel van mij. Ik ben een projectiel dat hard door het leven gaat op dit moment,'' aldus Tony.

Kelly Spronk

Een paar jaar geleden heeft Tony ook een relatie gehad met Kelly Spronk. Inmiddels is ze helemaal happy met YouTuber Noah de Zeeuw, waarmee ze zelfs een kindje heeft.
Bron: Man-man