Donny Roelvink onthult details Yolanthe gerucht "gezellig gehad samen"

Nieuws
dinsdag, 16 november 2021 om 19:00
De relatie tussen Donny Roelvink en Janice Blok is pas net over, maar hij wordt alweer gelinkt aan een nieuwe romance. De geruchten over Donny en Yolanthe gaan sinds er een foto van hun twee is verschenen op feestje. Donny geeft nu eindelijk duidelijkheid.
"Ik ben weer vrijgezel. Het is voor mij een moment dat ik even een stapje terug doe", vertelt Donny aan Shownieuws. Vervolgens wordt aan hem gevraagd over Yolanthe. "Dave, we moeten gaan", grapt Donny. "Als je net uit elkaar bent en je staat met iemand op een feestje – dan is het toevallig zij (Yolanthe). Het was niet meer dan dat. We stonden op een feestje en we hebben het gezellig gehad”, aldus Donny .
Zowel Dave als Dries ontkennen ook het nieuws dat Donny met Yolanthe zou gaan. "Het is zo pril en het is zo kort geleden gebeurd. Wat ik begrepen heb, is dat ze elkaar twee keer hebben gesproken. Om daar nou een heel hoofdstuk aan te wijden..", zei Dries op de radio bij 538.
Grote kans dus dat de geruchten over Donny en Yolanthe niet helemaal waar zijn. De realityster gaat nu eerst genieten van het single leven.
Bron: Love&Reality, Shownieuws / Beeld: @Donnyroelvink