Eloise van Oranje reageert op gelekte foto's

Nieuws
donderdag, 08 april 2021 om 21:59
Er is op dit moment een nieuwe rel rondom het Koningshuis aan het ontstaan. Het gaat dit keer om Gravin 'Gravinfluencer' Eloise van Oranje (18). De jonge studente is namelijk gefotografeerd zonder zich aan de maatregelen te houden die op dit moment gelden.
En daar vinden mensen natuurlijk van alles van. Dit is wat er gebeurd is: Eloise werd samen met tientallen andere jongeren betrapt tijdens een gezellige ontmoeting in het Rembrandtpark in Amsterdam. De gravin en haar vrienden lijken tijdens het samenzijn de coronamaatregelen compleet te vergeten.
Weekblad Privé puliceerde een paar foto's waarop Eloise te zien is. Ai! Ze geniet met een aantal andere jongeren van het mooie weer in het park. Aan de 1,5 meter-regel wordt niet echt gehouden. Te zien is dat er bier wordt gedronken, veel wordt gekletst en lekker wordt gelachen.
Eloise heeft nu zelf gereageerd, via haar management. Ze lieten kort maar krachtig weten: "De groep met wie ze op afstand staat, zijn haar huisgenoten." Duidelijk! Eerder liet ze in een interview met Robbert Roodenburg ook al weten alerter om te gaan met paparazzi-fotografen nadat ze eens eerder op de cover van een magazine verscheen. "Het is een grote stad en door wat er was gebeurd, lig ik nu in elke Albert Heijn."
De foto's waar het om gaat zijn zichtbaar via deze link.