EOTB-Dusty onthult wat voor bizarre dingen vrouwen in zijn oor fluisteren tijdens uitgaan

Nieuws
dinsdag, 14 december 2021 om 14:00
Het leven van Dusty is compleet veranderd na zijn deelname aan Ex on the beach: Double Dutch. Zijn bekendheid schoot de lucht in en na de opnames kreeg de realityster dan ook veel aandacht van vrouwen. In een interview met Grazia blikt hij terug op de bizarre tijd die hij heeft meegemaakt.
“Ik heb een superleuke tijd gehad. Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen", aldus Dusty. Tijdens Ex on the Beach: Double Dutch viel hij behoorlijk op met zijn uitspraken over zijn nachtelijke avontuurtjes. Maar Dusty trok zich niets aan van de kritiek.
“Er heerst een enorm taboe op het hebben van meerdere sekspartners. Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over mijn aantal bedpartners, ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken", vertelt hij.
Omdat hij zo open was over zijn avontuurtjes werd Dusty tijdens het uitgaan regelmatig meegesleurd door meisjes. "Ze fluisteren in mijn oor dat ze me zo graag willen. Dan denk ik: doe even normaal.” En niet alleen tijdens het nachtleven kreeg hij aandacht. Ook op sociale media is Dusty erg gewild. “Ik kreeg een bericht van iemand die seks had met zijn vrouw en zei: ‘Kom je er ook bij?'” Maar op dat soort verzoeken gaat hij niet in. "Tenzij het knappe vrouwen zijn, dan kan het soms interessant zijn.”
Bron: Love & Reality / Beeld: EOTB