EOTB-Imke neemt een bizarre tatoeage voor haar vriend

Nieuws
dinsdag, 09 november 2021 om 10:22
Imke van Ex On The Beach is al een paar maanden helemaal in love met haar nieuwe vriend Jermaine de Vulder. Hoewel ze nog maar kort samen zijn, heeft Imke haar vriend al vereeuwigd op haar lichaam.
Imke en Jermaine kennen elkaar inmiddels vier maanden. Het was niet gelijk liefde op het eerste gezicht toen ze elkaar bij een bar leerde kennen, maar Jermaine bleef zijn best doen om Imke voor zich te winnen. "Uiteindelijk sloeg de vonk toch over", vertelde de EOTB-ster al eens eerder. "Alles is wel nog pril, maar hij heeft me wel officieel gevraagd zijn vriendin te zijn, dus twijfelde ik zeker niet!”
Inmiddels weet Imke zeker dat dit de liefde van haar leven was. Ze liet na twee maanden de initialen van haar vriend op de binnenkant van haar lip tatoeëren. Zo'n tattoo vervaagt snel, maar zo te zien wil de EOTB-ster niet dat de tattoo verdwijnt. Afgelopen weekend heeft ze hem over laten trekken zodat de tattoo er wel voor hele lange tijd blijft zitten.
Imke heeft dus geen seconde spijt van gehad van de tattoo. “Nog een keertje er overheen zodat-ie zeker nog jaren blijft”, schrijft Imke bij haar Insta Storie.
Bron: Love&Reality / Beeld: Love&Reality, EOTB