EOTB-Jorney lekt bizarre chat-screenshots over vreemdgaan Odin

Nieuws
dinsdag, 09 november 2021 om 14:00
De relatie van EOTB-sterren Jorney en Odim is altijd moeizaam verlopen. Hun knipperlichtrelatie is nu dan ook (echt) ten einde gekomen, nadat de blondine er achter kwam dat de vader van haar kindje van meerdere walletjes at. Op Instagram deelt Jorney heftige gesprekken met een van de dames waar Odim mee is vreemd gegaan.
Op de eerste screenshot valt te lezen dat Jorney ene Alessa benaderd en vraagt of zij Odim met rust wil laten, aangezien hun relatie nu heel erg goed gaat. De dame in kwestie laat duidelijk merken dat het niet haar probleem is. “Hij heeft zin in mij, dus pakken we hotel. Jij bent psycho" en “Talk with your husband baby, we had a great night bye”, is wat Alessa zegt.
Even later heeft Alessa super veel spijt van haar avontuurtje met Odim en benaderd zij Jorney om 'sorry' te zeggen. Odim heeft Alessa niet zo netjes behandeld en daar is ze kwaad om. Ze geeft toe geen rekening gehouden te hebben met de gevoelens van Jorney. "Ik had niet verwacht dat dit zo uit de hand zou lopen en had dit nooit mogen doen. Het spijt me echt", aldus Alessa.
Bron: Love&Reality / Beeld: Love&Reality, @Jurney.hendrikx