EOTB-Jørney openhartig over haar zwangerschap

Nieuws
door Benthe
zondag, 04 juli 2021 om 10:00
Vorige week liet Jørney op social media weten dat het over en uit was tussen haar en Odim. Hij was namelijk vreemdgegaan en daar was de Ex On The Beach-deelneemster niet van gediend. Deze week kwam Jørney met het nieuws dat ze in verwachting zou zijn van Odim. Hoewel de twee nu uit elkaar zijn wil ze er wel alles aan doen dat de kleine straks veel aandacht krijgt. Jørney doet nu voor de eerste keer een boekje open over haar zwangerschap.
Begin deze week dropte Jørney uit Ex on the Beach: Double Dutch de bom dat ze zwanger is van haar voormalige vriend Odim. In een interview met Shownieuws vertelt de Brabantse blondine er open en eerlijk over.
Heftige periode
“Het was een hele heftige periode voor mij, want ik was heel moe en misselijk. In het begin moest ik alleen in de ochtend overgeven, maar later werd dit ook ‘s middags en ‘s nachts. Het werd steeds erger,” legt Jørney uit. De poging om te stoppen met roken ging hierdoor ook heel moeilijk. ''Ik werd er echt heel chagrijnig van. De dokter gaf aan om het roken af te bouwen en niet in één keer cold turkey te stoppen. Nu ben ik helemaal gestopt,'' vertelt ze trots. Inmiddels gaat het goed met Jørney en ook is de baby gezond.
Op Instagram is er inmiddels ook een foto opgedoken van Jørney waar haar babybuikje goed te zien is!
Bron: Love & Reality