Famke en Denzel onthullen het geslacht van hun kindje

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 28 december 2021 om 10:19
Het heeft even geduurd, maar Famke Louise en Denzel Slager hebben in hun realityserie 'Famke en Denzel: Een nieuw begin' eindelijk het geslacht van hun kindje bekend gemaakt. En het wordt een...
Jongetje! In de realityserie zie je de samenkomst met familieleden. Famke en Denzel staan voor een prachtige taart met allemaal ballonnen eromheen en de woorden 'boy' en 'girl'. In spanning wachten ze af tot de blauwe confetti omhoog schiet. "We krijgen gewoon een jongetje schatje! Ik had het niet verwacht, ik ben zó blij!", aldus Denzel. Ook Famke is helemaal in de wolken. “Een echte man maakt mannen.”
Inmiddels is de zangeres al hoogzwanger, dus het koppel heeft lang moeten wachten voordat ze het wisten. Famke en Denzel zijn dol blij. De babyshower werd georganiseerd door hun moeders en beter hadden ze niet kunnen wensen. De moeder van Famke heeft zelfs nog een lied gezongen voor haar dochter. De oma van Famke was ook van de partij en door het dolle heen. “Ik vind het zo leuk dat ze dit nog kan meemaken”, zegt ze. “Dit was echt één van de mooiste momenten uit mijn leven."
Bron: Love & Reality / Beeld: Instagram