Famke Louise en Denzel geven hint over babynaam

Nieuws
door Danique Jansenwoensdag, 05 januari 2022 om 10:51
schermafbeelding 2022 01 05 om 104457
Het duurt nog maar heel eventjes en dan staat Famke op het punt om te bevallen. Zij en Denzel kunnen niet wachten om hun kleintje te ontmoeten. Inmiddels weten ze dat ze in verwachting zijn van een jongetje, dus is het koppel hard gaan nadenken over een naam. Famke en Denzel geven alvast een hint.
In hun realityserie 'Famke & Denzel: Een nieuw begin' verklappen ze dat de babynaam iets met Frankrijk te maken heeft. Ze gaan niet voor een doorsnee naam, dus dat maakt de kijkers erg nieuwsgierig. "Maar daar kunnen we nog niets over zeggen", stelt het koppel. "Een heel leuke naam. We weten trouwens niet of het echt Frans is", gaat Famke verder. "Baguette Slager", zegt Denzel er als grapje achter.
Famke en Denzel onthullen nog niet veel, maar naast dat het met Frankrijk te maken heeft, zeggen ze ook dat de eerste letter een 'N' is. "De 'N' van Nico, dat wordt de naam", grapt het koppel. We zullen dus nog heel even geduld moeten hebben om te weten welke naam ze hun kleintje gaan geven.
De Franse hoofdstad Parijs heeft nu een extra bijzondere betekenis voor ze. Onderweg naar Parijs, zegt Denzel een paar lovende woorden. “De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes."
Bron: Grazia / Beeld: Instagram