Famke Louise gaat stapje verder met exclusieve content

Nieuws
donderdag, 14 maart 2024 om 19:12
schermafbeelding 2024 03 14 om 191756
Popzangeres en influencer Famke Louise heeft haar volgers verrast met de aankondiging dat ze exclusieve content gaat verkopen. De diva promoot haar Fancentro account volop en deelt spannende kiekjes van zichzelf.
Wij hebben de details, dus lees snel verder!

Famke Louise duikt in de wereld van exclusieve content

Bekend om haar muziek en explosieve persoonlijkheid, deed Famke Louise onlangs de aankondiging dat ze exclusieve content gaat verkopen aan haar fans. Ze heeft haar account al flink gepromoot en deelt regelmatig spannende kiekjes om haar volgers te teasen.
Famke liet weten dat ze het 'super spannend' vindt om deze nieuwe stap in haar carrière te zetten.

Exclusieve foto's op Instagram

Op haar Instagram-account heeft de zangeres al een voorproefje van de exclusieve content gegeven. Ze postte foto's waarop ze uitdagend poseert in een stal. Als laatste slide deelde ze een ietwat wazige foto van zichzelf in lingerie.
Deze bijzondere carrièrestap kwam voor haar fans als een verrassing. Niet iedereen reageerde positief. Zo greep haar ex-vriend DieTim de kans om zijn onbegrip te uiten tijdens een interview: '35 euro voor een paar pyjamafoto's?'

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Het is nog niet helemaal duidelijk wat we nog meer kunnen verwachten van Famke's nieuwe onderneming. Maar één ding is zeker: ze houdt de gemoederen flink bezig. Of dit nu positieve of negatieve reacties oproept, Famke Louise weet hoe ze zichzelf in de kijker speelt.