Fans denken dat Kylie Jenner is bevallen vanwege déze hint

Nieuws
door Danique Jansendonderdag, 30 december 2021 om 19:00
Een aantal oplettende fans hebben een opvallend detail gespot op een foto van Travis Barker, de vriend van Kourtney Kardashian. Hierdoor denken fans massaal dat Kylie Jenner van haar tweede kindje is bevallen.
Travis Barker plaatste op Instagram een foto waarop te zien is dat hij The Grinch aan het kijken is. Maar dat is niet waar volgers geïnteresseerd in waren. Op de hoek van de salontafel staat een babyflesje met melk erin! Een fan account viel het direct op en plaatste op Instagram: "Hi @travisbarker, je kunt geen foto van een babyfles posten en het daarbij laten."
Vanaf dat moment gaat het helemaal los in de comments. "Kylie moet bevallen zijn", schreef iemand. Een andere volger zei dat Kylie precies dezelfde flessen gebruikte toen Stormi nog klein was. Hoewel de realityster pas in februari is uitgerekend denken fans dat Travis Barker dus per ongeluk heeft verklapt dat Kylie bevallen is.
Het babynieuws is nog niet bevestigd, dus zijn er ook fans die denken dat er een andere verklaring is voor het flesje. Op kerstochtend verbrak Kylie haar radio stilte van zeven weken na het tragische Astroworld-incident. Ze deelde haar nieuwe kat met haar volgers. Op die video was te zien dat Kylie nog zwanger was, maar de realityster rommelt wel vaker met oude beelden om haar volgers op het verkeerde been te zetten.
Anderen denken dat het flesje misschien is bedoeld om een huisdier mee te voeden. Het kan voor de kitten van Kylie zijn of de konijntjes van de dochter van Travis Barker.
Bron: Cosmopolitan / Beeld: Instagram