Fans ontdekken bizarre kersttraditie van Kim Kardashian en zijn in shock

Nieuws
door Danique Jansenzaterdag, 18 december 2021 om 18:00
De Kardashians-Jenners pakken elk jaar groots uit met kerst. Van hun mega grote kerstboom in huis tot de kerstkaart die ze elk jaar versturen. De familie is elke kerst weer spraakmakend. Dit jaar heeft Kim een nieuwe traditie in het leven geroepen gedurende de decembermaand en fans gaan helemaal los.
Op Instagram deelde Kim dit weekend twee video's waarop Grammy Award-winnaar Philip Cornish te zien was. De realityster schrijft erbij dat de muzikant elk ochtend in december langs komt om feestelijke deuntjes te spelen om haar kinderen wakker te maken.
Als dát niet het toppunt van een luxe leventje omschrijft, weten wij het ook niet meer. Fans gaan helemaal los om het privé-concert bij de Kardashians thuis. "Kim Kardashian met een pianist die elke ochtend piano speelt om haar en haar kinderen wakker te maken, is mijn manier van leven" en "Kim Kardashian die heel december een pianist inhuurt om haar kinderen wakker te maken, maakt me aan het huilen - dat is gewoon een bizar niveau van rijk zijn, nietwaar?!", reageerden mensen op Twitter.
Bron: NSMBL / Beeld: Instagram