Fans spotten opmerkelijk detail in foto Sarah en André

Nieuws
donderdag, 25 maart 2021 om 21:41
Iedereen weet inmiddels dat André Hazes bij zijn ex-geliefde Monique Westenberg weg is. En ook (bijna) iedereen weet inmiddels dat André niet op zichzelf ging na de breuk, maar linea recta de gezelschap opzocht van Sarah van Soelen. André vertelde het met haar heel gezellig te hebben, maar het nog niet officieel een relatie te willen noemen.
Toch waren er al vanaf het begin veel geruchten over dat Sarah en André misschien toch wel meer waren dan wat ze aan het publiek lieten geloven. Veel mensen op internet zeiden dat de twee eigenlijk al langer samen zouden zijn en dat het nu toch echt zeker dik aan zou zijn.
Een foto die eerder uitlekte lijkt in ieder geval punt 1 te bevestigen: de twee zijn closer dan ze deden voorkomen. Maar punt 2 wordt nu (misschien) ook, door oplettende volgers, bevestigd. We leggen je uit hoe het zit.
Klik door naar de volgende pagina om door te lezen.
Op de foto in kwestie heeft Sarah namelijk een rode kleur op haar nagels. Niet zo raar, toch? Nou... Eén van Sarah's volgers heeft goed opgelet. Diegene laat namelijk weten dat haar nagels al begin/midden februari deze tint hadden, zo deelt Fawrynotsawry. Ook merkt een ander op: 'Ben ik mega stalker als ik weet dat ze al een week geen rode nagels meer heeft en deze foto dus al een week oud is en dit break-up nieuws nog best vers is?'
Sarah heeft op dit moment namelijk hele een andere gelnagels. Dat zou volgens volgers dan dus betekenen dat André het al veel langer het gezellig zou hebben met de blondine. De influencer lijkt indirect te reageren op deze geruchten door haar nieuwe nagelkleur te laten zien en schrijft: 'Betere bronnen.' Wat ze hier nu precies mee wil zeggen, is niet duidelijk.
André zelf houdt in ieder geval vol niet vreemd te zijn gegaan bij Monique met Sarah.