Film-tip: deze geweldige nieuwe romantische film komt volgende week uit

Nieuws
woensdag, 09 augustus 2023 om 9:55
only you websitebanner 1024x768px
Je kunt iedereen bij ons hier op de redactie er gelukkig mee maken: een romantische Nederlandse film. En laten we eerlijk zijn: iedereen houdt wel van een goed liefdesverhaal. En die hebben we gevonden!

De nieuwe Nederlandse film "Only You", die volgende week uitkomt, is er namelijk zo eentje.

Huisje, boompje, beestje..?

De film gaat over Elisabeth (Claire Bender), die haar leven op orde heeft en op het punt staat te trouwen met haar jeugdliefde. Maar dan ontmoet ze Arthur (Egbert-Jan Weeber, YES!), en alles verandert.
image 20 1024x665
De vonk tussen Elisabeth en Arthur is enorm. Ze kunnen niet om elkaar heen en storten zich helemaal in de liefde. Hun verhaal is een mooie mix van romantiek, spanning en geheimen. En door de manier waarop de film het verhaal vertelt, voelt alles heel echt en levendig.

Plottwist

Wat "Only You" echt bijzonder en anders dan alle andere romantische films maakt, is de verhaallijn. Want wanneer je net je popcorn op hebt (en we moeten eerlijk zijn, dit is bij ons na 10 minuten in de film altijd al), en je denkt dat dit een standaard romantische film wordt wordt je ineens verrast met een flinke plottwist. Op een gegeven moment komt Elisabeth er namelijk achter dat Arthur een groot geheim met zich meedraagt. Wij zaten op het puntje van onze stoel... Geloof ons, dit maakt "Only You" tot een film die je echt niet wilt missen.
image 21 1024x589

Acteurs

Daarnaast zijn we groot fan van de hoofdrolspelers in “Only You”, Claire Bender en Egbert-Jan Weeber. Zij zijn supergoed in hun rollen. Niet alleen Ergbert-Jan en Claire zijn te zien in "Only You", maar ook andere bekende acteurs zoals Monic Hendrickx, Peter Paul Muller, André Dongelmans en Jennifer Welts.

Ware liefde?

"Only You" is niet zomaar een romantische film. Het is ook een verhaal over het echte leven, met alle ups en downs die daarbij horen. De film laat je nadenken over wat echt belangrijk is in de liefde. Is ware liefde altijd makkelijk? Of kan het ook moeilijk en ingewikkeld zijn?
image 23 1024x686
Dit is iets om over na te denken. En dat maakt "Only You" zo interessant en mooi (en ja, we kunnen niet ontkennen dat er een traantje is weggepinkt).

Perfecte bios-avond

Dus stuur dit naar je vriendinnen en prik een datum om samen een lekker bios-avondje in te plannen. Want als je zin hebt in een goede film die je raakt en aan het denken zet, zet dan "Only You" bovenaan je lijstje. Het is een film die je niet wilt missen! Vanaf 10 augustus in de bioscoop!
Bekijk hieronder de trailer.