Gaby Blaaser fans bezorgd na nieuwe bikini beelden: 'Heel erg dun'

Nieuws
woensdag, 06 maart 2024 om 20:03
gaby blaaser 5 fotos 1920x970
Gaby Blaaser, die onlangs voor het eerst moeder werd, lijkt haar zwangerschapskilo's al kwijt te zijn. Maar haar recente bikini foto's op sociale media zorgen voor bezorgdheid en kritiek. De actrice en influencer geniet momenteel van de zon op Curaçao en haar volgers merken op dat ze er wel erg dun uitziet.
Zin in meer details? Lees dan snel verder!

Gaby’s trip naar Curaçao

In het zonovergoten Curaçao, waar Gaby Blaaser de nieuwe film 'Love Fail Repeat' filmt, plaatste ze onlangs enkele bikini foto's op haar social media kanalen. Haar volgers waren echter meer gefocust op haar slanke figuur dan op de tropische achtergrond. De blauwe bikini foto die ze postte, trok bijzonder veel aandacht en kritiek.

Bezorgde reacties

De reacties varieerden van bezorgd tot kritisch. Een volger genaamd Samantha merkte op: “Oechh wat ben je dun”, terwijl Harriët adviseerde: “Je moet misschien even iets gaan eten.” Toch waren er ook volgers die het voor Gaby opnamen. Emlyn, ook een volger, verdedigde haar door te zeggen: “Schatten, Gaby is net zoals mij gebouwd, tenger en kan je eten wat je wilt maar je komt geen gram aan! Waarschijnlijk trekt ze hier haar buik in of doet ze een pose waarin haar ribben goed zichtbaar zijn! Dat zijn die van mij ook en geloof me, ik eet echt heel veel!”

Gaby’s persoonlijke leven

Gaby deelde eerder dat ze niet meer samen is met de vader van haar dochtertje Isabelle. Ze vroeg respect voor hun privacy tijdens deze persoonlijke transitie en benadrukte dat haar dochters welzijn haar prioriteit is. Gaby, die eerder deelnam aan de Videoland-serie 'The Bachelorette', kreeg al eerder kritiek vanwege foto's waarop ze 'te dun' leek. Het lijkt erop dat de actrice en influencer opnieuw een storm van kritiek moet doorstaan. Volg ons voor meer Juicy nieuws rondom de situatie!