Gerucht: 'Tony had al een vriendin tijdens opnames van The Bachelor'

Nieuws
door Benthedonderdag, 24 juni 2021 om 11:59
Afgelopen week was er weer veel drama in de tent. Eerst gingen er geruchten dat Job van Love Island een vriendin thuis zou hebben zitten en nu is Tony Junior aan de beurt. De dj zou tijdens de opnames van The Bachelor gewoon allang een relatie hebben. Dit hebben meerdere bronnen beweerd. Een woordvoerder van Videoland laat nu aan NU.nl weten dat dit niet klopt. Huh?!
Het Instagram-account Juice Channel deelde gisteren in hun Instagram Story een bijzonder screenshot, waarop te lezen was dat Tony Junior een vriendin zou hebben tijdens de opnames van The Bachelor. Het zou gaan om Irene Hin en de twee zouden al een lange tijd een relatie hebben. Zo reageerde ze regelmatig onder elkaars foto's, vlak voordat Tony naar Kroatië vetrok voor de opnames van het datingprogramma.
Op de screenshots is te zien dat er inderdaad contact is geweest tussen Tony en Irene, maar alle screenshots zijn van 2020. Een woordvoerder van Videoland zegt ook dat de relatie voorbij was toen Tony op zoek ging naar de liefde in The Bachelor.
Bron: Juice Channel / Nu.nl