'Grote ruzie ontstaan tussen Monique en André Hazes'

Nieuws
maandag, 21 februari 2022 om 11:55
andre en monique
Monique Westenberg kreeg begin februari corona. Het virus had haar flink te pakken waardoor ze best wel ziek was. Ze vroeg daarom aan haar ex-vriend André Hazes of hij wat dagelijkse taken van haar kon overnemen. Hierdoor ontstond er helaas een heftige ruzie tussen de twee.
Monique vroeg aan André of hij hun zoontje Dré van school kon halen, maar de zanger kwam zijn afspraken niet na. Monique was daarom woest op haar ex. Ze ging ze de confrontatie met hem aan, maar dat leidde tot een grote ruzie. Hoewel Monique het nog wilde uitpraten, schijnt André helemaal klaar met haar te zijn.
Eerder liet Monique al weten kapot te zijn van verdriet, omdat haar ex-vriend haar weer heeft laten stikken. Monique zou hem namelijk heel graag terug willen en weer een hecht gezin vormen. Hoewel het er ook even op leek dat het zou gaan gebeuren, blijkt het toch niet zo te zijn.
Nu de coronamaatregelen weer versoepeld waren, neemt André het er gelijk van. Hij heeft flink gefeest in de Chin Chin club met Wesley Sneijder. Daarnaast schijnt de volkszanger het leuk te hebben gehad met een dame. Misschien dat hij daarom even was afgeleid en alle afspraken die hij had gemaakt vergat?
Bron: Utopianieuws / Beeld: Instagram