Hailey eerlijk over relatieproblemen met Justin Bieber

Nieuws
door Benthe
woensdag, 22 september 2021 om 9:00
De laatste tijd komt Justin Bieber nogal slecht in het nieuws wat betreft zijn relatie met Hailey. Hij zou haar namelijk slecht behandelen. In een nieuwe aflevering van 4D met Demi Lovato spreekt Hailey over de manier waarop de media haar en Justin behandelen. Ook vertelt ze hoe het echt zit tussen hun twee.
Een tijdje geleden ging er een video rond waarin de zanger tegen zijn vrouw Hailey stond te schreeuwen in de lobby van een hotel. Hailey had toentertijd al verteld dat Justin overhyped was door zijn optreden met Diplo en nam het toen voor haar man op. Hailey is er nu klaar mee om elke keer te moeten verantwoorden.
Neppe verhalen
Tijdens de MetGala vorige week kreeg ze weer een bak met haat over zich heen, omdat fans alleen maar de naam van Justins ex naar haar riepen. In de show met Demi Lovato zegt ze dan ook helemaal klaar te zijn met de neppe verhalen over haar relatie met Justin en legt uit dat de waarheid heel anders is. Justin heeft Hailey nooit mishandeld is nooit onaardig tegen haar.
Veel respect
Vervolgens vertelt Hailey dat er in hun relatie juist veel respect voor elkaar is. ''Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik een man heb die zoveel respect voor mij heeft. Hij laat me elke dag weer super speciaal voelen,'' legt ze uit. ''Het is dus heel vervelend als er compleet andere verhalen de media in worden gegooid.'' Ook vertelt Hailey aan Demi dat Justin haar op slechte dagen opbeurt en zegt dat hij van haar houdt.
Bekijk hieronder het hele interview:
Bron: NSMBL.nl