Heeft de tatoeage van Jade nou een hele pijnlijke spelfout?

Nieuws
donderdag, 22 december 2022 om 16:25
schermafbeelding 2022 12 22 om 162709
Hoewel veel mensen aangeven 'Gio en Jade-moe' te zijn, is er toch weer wat nieuwe ophef ontstaan rondom Jade. En wij als nummer 1 nieuwsplatform op Instagram en TikTok moeten dat tóch even met jullie delen.
Lees in dit artikel mee waar het over gaat!

Jade Anna

Jade is natuurlijk deels bekend vanwege haar relatie en vlogs met bekende Nederlandse YouTuber Gio Latooy. Maar ze is inmiddels zelf ook helemaal uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste influencers. Op Instagram gaat ze richting de miljoen volgers en op TikTok krijgt bijna elke video wel rond een miljoen views.

Tatoeages Jade Anna

En ze staat ook bekend om haar aesthetic foto's op Instagram waarin ze vaak mooie outfits aanheeft. En die worden weer mooi gecomplimenteerd door haar tatoeages. Ze heeft inmiddels een aantal tatoeages, waaronder eentje die ze samen met haar zus Nura van Vliet liet zetten.
Ze deelde een tijd geleden een plaatje van de tatoeage en schreef daar bij: "Nog steeds zo blij met mijn tatoeage samen met @nuravanvliet ? Nu zijn we door een plaatje op ons lichaam toch altijd samen he maat"

Eerste tattoos Jade Anna

Ze liet haar eerste tattoo zetten in 2020, wat uitgebreid werd laten zien in een vlog van Gio. Niet veel later nam ze een tweede en derde, en daarbij stopte het ook niet.
Maar fans hebben nu een spelfout in een hele zichtbare tattoo van Jade gespot. Tenminste, als je goed kijkt lijkt het inderdaad zo!
Ben je benieuwd naar de spelfout in haar zichtbare tatoeage? Bekijk de foto dan door hieronder naar de volgende pagina te klikken.
Lees snel verder op deze pagina en bekijk hieronder over welke tatoeage het gaat.

Spelfout in tatoeage?

Fans zouden namelijk ineens iets hebben opgemerkt aan een tatoeage van Jade. En niet zo maar een, maar misschien wel haar meest zichtbare. Het gaat namelijk om haar tattoo op haar borst waar staat: 'ANGEL ENERGY'.
Alleen sommige mensen is het opgevallen dat het lijkt alsof er helemaal geen 'ANGEL ENERGY' staat, maar 'ANGEL ENERCY'. En we moeten toegeven dat als je goed kijkt inderdaad een beetje lijkt alsof er echt enercy staat.
Het lijkt ons sterk dat Jade daar niet op heeft gelet, dus misschien is tattoo op die plek net een beetje weggevaagd waardoor de G net een C lijkt.

De foto's

Bekijk hieronder en oordeel zelf.
image 54
Zie jij het?
Hieronder nog even ingezoomd:
image 55
Wat vind jij hiervan? Volg ons op Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Nederlandse influencers!