Heftig: de nieuwe vriend van Yolanthe zou nu al zijn vreemdgegaan

Nieuws
door Danique Jansenwoensdag, 02 februari 2022 om 9:00
yolanhte
Hoewel er vele geruchten rond gingen over Yolanthe Cabeau die aan het daten is, blijkt dat ze al anderhalf jaar een relatie heeft! Al schijnt de relatie toch niet (meer) zo goed in elkaar te zitten. Haar vriend Lentini Eersteling zou al vreemd gegaan zijn.
Roddelqueen Life of Yvonne meldt op Instagram dat Yolanthe haar relatie met model Lentini al anderhalf jaar geheim houdt. Dit doet ze omdat 'er het een en ander met Wesley nog niet afgerond was op papier'. Nadat Yvonne dat bericht plaatste, kreeg ze van een spion het bericht dat Lentini nog aan het zoenen was met een andere vrouw in de parkeergarage van Rotterdam WTC.
Niet trouw
Yvonne schrijft: "Lentini had schijnbaar een meid opgepikt die had gegeten bij Cafe in the City. In de garage kwam hij Lentini en de meid tegen. De spion zag haar de auto ingaan, waarna de twee met elkaar zoenden." Het schijnt dat Lentini in zijn vorige relaties ook niet trouw was en dat hij nog steeds op Tinder te vinden is.
Ook onthult een spion die een soort van een relatie met hem had, dat zij woest op hem is geworden nadat hij tijdens de seks plotseling met zijn telefoon ging filmen en dat naar zijn vrienden stuurde op Snapchat. Yvonne hoopt dat Yolanthe snel de benen neemt. "Stel dat Yolanthe je wifey is en je gaat nog vreemd. Dan heb je het wel hoog in je bolletje, hoor", aldus Yvonne.
img 0937 572x1024
img 0938 576x1024
img 0939 576x1024