Hotelgast onthult: Jaimie's leven is niet zo glamorous als je denkt

Nieuws
maandag, 16 mei 2022 om 19:02
schermafbeelding 2022 05 16 om 143116
Momenteel verblijft Jaimie Vaes op Ibiza met haar zoontje Lio. Ze is daar aan het filmen voor een nieuw seizoen van haar realityshow. Op Instagram showt Jaimie haar glamorous leven, maar achter de schermen schijnt het allemaal wel mee te vallen.
Niets bijzonders
Op Instagram deed Jaimie voor alsof ze een speciale gast was en werd geëscorteerd naar het vliegtuig. Maar niets blijkt minder waar. Een volger van JuiceChannel vertelt namelijk dat ze 'gewoon' met Transavia vloog. Ook moest Jaimie net als alle andere mensen in de normale rij staan. "Least but not least, moest ze in de shuttlebus na de landing, geen aparte bus en gewoon een staanplaatst", onthult JuiceChannel.
Ongewenst
Mede-gasten en personeel van het hotel waarin Jaimie verblijft, zijn ook niet zo enthousiast over haar komst. Zo wist het hotel niet dat het productieteam van Jaimie mee kwam naar Ibiza. Pas die ochtend zelf is gevraagd of ze mogen filmen. De poolmanager was niet heel blij met alle camera's en was het er niet mee eens dat er gefilmd werd met andere gasten erbij.
2 1 576x1024
1 576x1024
Bron: Axed / Beeld: Instagram