Jørney zou zwanger zijn van Odim en fans hebben 'bewijs'

Nieuws
door Amber
woensdag, 26 mei 2021 om 14:00
Het vertrek van Odim uit Ex on the Beach hakte er vorige week hard in. Toch was dit niet het einde van het liefdessprookje tussen Jørney en Odim, want het lijkt erop alsof de twee wat met elkaar hebben. Volgens een bron schijnt ze zelfs in verwachting te zijn.
Na wat ups en downs in de villa bleken Odim en Jørney toch voor elkaar te vallen. Het moment dat zij het bed met elkaar deelde, was het begin van iets moois. Helaas werd Odim de volgende dag naar huis gestuurd door de nieuwe ex.
Dit betekende niet het einde van hun romance. Jørney was zeker van haar zaak en wilde bijna haar eigen koffers pakken om met hem mee naar huis te gaan. Dit heeft ze niet gedaan, maar wilde het in Nederland nog wel verder ontdekken met Odim.
De opnames van Ex on the Beach zitten er inmiddels al een tijdje op en het lijkt erop dat het daten in Nederland is geslaagd. Ze zijn al een aantal keren samen gespot en de twee lijken het erg gezellig te hebben met elkaar. Een bron laat weten dat Jørney zwanger is van Odim: “Ik kwam haar tegen in de stad en toen zat ze de hele tijd over haar buik te wrijven. Nadat ik vroeg of zij zwanger was, reageerde ze dat ze al dertien weken in verwachting is.” Zelf heeft ze hier nog niks over bekend gemaakt.
Beeld: EOTB, MTV