Jada Borsato geeft duidelijkheid over haar leven

Nieuws
donderdag, 21 maart 2024 om 19:33
schermafbeelding 2024 03 21 om 193421jpg
Wat doet Jada Borsato eigenlijk? Ze geeft zelf eindelijk duidelijkheid!
We hebben de details, dus lees snel verder!
Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato en Leontine Borsato-Ruiters, is een bekend gezicht onder jong Nederland. Nu geeft ze via TikTok eindelijk antwoord op de vraag die iedereen op de lippen brandt: wat doet ze eigenlijk nu ze niet meer studeert?

Geen studentenleven voor Jada

Hoewel haar leeftijdsgenoten druk bezig zijn met studeren, is Jada na het afronden van haar school niet meer aan een nieuwe studie begonnen. Dit heeft vragen opgeroepen bij haar fans en volgers. Wat doet ze eigenlijk met haar tijd?

Antwoord via TikTok

TikTok is voor Jada een platform geworden waar ze zichzelf kan uiten en contact kan houden met haar fans. Het was dan ook via dit medium dat ze besloot om openheid van zaken te geven.

Wat houdt Jada bezig?

Het blijkt dat Jada hard aan het werk is. Ze gaf aan dat ze zich momenteel aan het focussen is op haar muziek en acteercarrière. Hoewel ze niet het traditionele studentenpad volgt, is ze dus zeker niet aan het nietsdoen.
Het is duidelijk dat Jada Borsato haar eigen pad inslaat en zich niet laat leiden door wat 'normaal' wordt geacht. Met haar openheid op social media zoals TikTok geeft ze haar fans een kijkje in haar leven en inspireert ze jongeren om hun eigen weg te volgen.