Janice Blok deelt groot nieuws: 'Kan het zelf niet eens geloven'

Nieuws
donderdag, 25 april 2024 om 19:00
schermafbeelding 2024 04 25 om 190103
Actrice Janice Blok heeft een grote stap genomen en heeft een nieuw huis gekocht. De voormalige deelneemster van 'Echte Meisjes in de Jungle' en maker van de podcast 'DM’s in de 30' heeft haar fans op Instagram laten weten dat ze eigenaresse is geworden van een 'grote mensen huis'.
Nieuwsgierig geworden? Blijf bij ons en lees verder!

De nieuwe woning van Janice

Het goede nieuws werd door Janice gedeeld op haar Instagram. De actrice plaatste foto’s waarop ze het koopcontract ondertekent en een video waarin ze champagne krijgt overhandigd in haar nieuwe woning. "Ik heb in mijn eentje een grote mensen huis gekocht!”, schrijft ze bij haar post.
Janice laat weten dat ze meteen verliefd was op het huis. Het voldoet aan al haar eisen en is precies waar ze altijd van heeft gedroomd. De woning, een eengezinshoekwoning, heeft een ruime tuin op het zuiden, een garage en zelfs een eigen oprit. “Kan het nog steeds niet geloven en ben zo ontzettend trots op mezelf dat me dit is gelukt”, aldus Janice.

Volg het renovatieproces

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar haar nieuwe stulpje, heeft Janice goed nieuws. Ze plant om haar volgers mee te nemen in het renovatieproces van het huis. “Het is een super oud huis en moet HELEMAAL ondersteboven gekiept worden”, onthult ze.
Op haar Instagram Stories kunnen fans het proces van dichtbij volgen. Zo liet ze weten dat de vloerverwarming wordt aangelegd en dat ze een nieuwe badkamer heeft ontworpen. Ze deelde zelfs een sneak peek van een 3D-tekening van de toekomstige badkamer, en het belooft iets heel moois te worden!
De felicitaties voor Janice stromen binnen. Wij wensen haar ook heel veel geluk in haar nieuwe woning!