Je kan je toegang tot WhatsApp verliezen vanaf deze datum

Nieuws
zondag, 28 februari 2021 om 19:34
Zou jij ook absoluut niet meer kunnen functioneren zonder WhatsApp? Dan moet je even goed lezen wat we in dit artikel hebben beschreven. We zijn er namelijk achter gekomen dat je de toegang tot je WhatsApp zou kunnen verliezen als je iets niet goed doet.
Zo zit het: vanaf 15 mei gaat Facebook (het moederbedrijf van WhatsApp) de gebruikersvoorwaarden van WhatsApp aanpassen. Maar als je het niet accepteert, zal je de toegang tot je al je chats verliezen.
Gelukkig schijnen de veranderingen in de 'terms of service' voor ons niet zo veel uit te maken. Voor gebruikers in Europa verandert er namelijk schijnbaar maar weinig, omdat de Europese wetgeving niet toestaat dat Facebook extra gegevens gebruikt.
Accepteer je de nieuwe gebruikersvoorwaarden helemaal niet voor 15 mei 2021, dan heb je vanaf die datum geen toegang meer tot je berichten. Wel kun je notificaties nog zien en mensen blijven bellen via de app. Wie de voorwaarden niet binnen een paar weken na 15 mei accepteert, zal de hele app helemaal niet meer kunnen gebruiken. WhatsApp verwijdert in dat geval namelijk je account en daarmee ook je hele geschiedenis. Wel belangrijk om dus goed op te letten!
Wees gewaarschuwd!
Bron: Grazia.nl