Job van Love Island reageert op geruchten relatie in Nederland

Nieuws
door Benthe
donderdag, 24 juni 2021 om 11:30
Gisteravond was er een flinke drama in de Love Island villa ontstaan. Job wordt er namelijk van beschuldigd dat hij thuis in Nederland een vriendinnetje heeft zitten en niet oprecht is met Esmee. Op social media circuleerde eerder deze week al geruchten dat Job in Love Island zou zitten voor de fame. Gisteren bereikte dit nieuws de villa en reageerde Job voor het eerst op het nieuws.
Het avontuur voor de Love Island-deelnemers zit er bijna op, want aankomend weekend is de finale al. Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot, want Job en zijn vriendinnetje Esmee kregen gisteravond het heftige nieuws over de geruchten te horen.
Stiekem een vriendin
Eerder deze week gingen er op social media nare geruchten rond dat deelnemer Job thuis een vriendinnetje zou hebben die op hem wacht. Zo lekten er WhatsApp-gesprekken uit waaruit zou blijken dat Job een discussie zou hebben met een andere vrouw vlak voordat hij vertrok naar het realityprogramma. In het gesprek vroeg Job of ze alle gesprekken wilde verwijderen en alles voor zich wilde houden. Niemand mocht erachter komen dat hij mee zou doen voor de fame.
"Stel je wordt oprecht verliefd? Ik kan dat toch niet aanzien," was er in de berichten te lezen. Hierop antwoordde Job het volgende: "Love Island kijken veel mensen en daarna krijg ik veel aanvragen van bedrijven voor promotie. Ik wil die kans niet laten liggen.''
Nep
Volgens Job en Esmee klopt er niets van de berichten en heeft iemand in Nederland het in scène gezet. Het Instagram-account van Love Island heeft beelden gedeeld van het moment dat Job en Esmee te horen krijgen dat deze berichten rondgaan. "Ik ben zo oprecht en ik heb een vriendin gevonden waar ik zoveel om geef, en dan moet iemand in Nederland het weer voor mij verprutsen", roept Job, die compleet overstuur is. "Er klopt helemaal niets van!"
Het gaat om de volgende beelden:
Wat denk jij? Is Job oprecht?
Bron: Shownieuws.nl