Jorney onthult hoe de zwangerschap voor haar was

Nieuws
dinsdag, 28 december 2021 om 14:00
Ex on the Beach-ster Jorney is op kerstavond bevallen van haar eerste kindje. Ze heeft de naam van de kersverse baby nog niet bekend gemaakt, maar we weten wel dat het een meisje is. Drie dagen na de bevalling laat ze weten hoe het met haar gaat.
Op Instagram deelt Jorney een openhartige post over de zwangerschap. “Het was een ontzettend pittige zwangerschap. Deelname aan Ex on the Beach, sociale media, een vaste relatie, verhuizen, een bedrijf opgestart, een nieuwe carrière en daarnaast nog ZWANGER!? Nee, makkelijk was het voor ons niet", aldus Jorney.
Toch was alles het waard. “Onbeschrijfelijk hoe bijzonder het is wanneer je je kindje eindelijk vast hebt in je armen en het hele proces ernaartoe. Hoe prachtig werkt ons vrouwenlichaam!? Moeder Natuur is zoiets speciaals. Wij gaan nu samen als gezin 100% genieten van ons kleine meisje. Prioriteit nummer één!"
"Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, felicitaties en tips ook rondom mijn zwangerschap en naar de bevalling toe lieverds”, zegt ze als laatste.
Bron: Love & Reality / Beeld: Instagram