Julia haalt hard uit naar Tony Junior op Instagram

Nieuws
zaterdag, 11 september 2021 om 17:04
Na de reünie-aflevering van The Bachelor gaat het op internet helemaal los met meningen over Tony en de meiden. Veel vinden het ontzettend sneu hoe Oriana en Julia behandeld zijn, en anderen vinden het toch ook wel een beetje zielig voor Tony.
Maar nu lijkt in ieder geval winnares Julia er echt helemaal klaar mee te zijn. Ze liet namelijk op Instagram weten dat ze echt blij is dat ze dit hoofdstuk kan afsluiten. Ze haalt daarbij nog even uit naar Tony door te zeggen dat 'soms mensen achteraf anders in elkaar zitten dan je denkt.' Om haar bericht extra kracht bij te zetten ontvolgt ze Tony gelijk na haar bericht. Tony lijkt haar ook te hebben ontvolgt, óf Julia heeft hem geblokkeerd, waardoor de twee elkaar niet meer volgen. Hoe dan ook, het lijkt nu echt helemaal over en uit tussen de twee.
Hieronder Julia's volledige bericht. Ze laat in haar bericht weten:
"Wat ben ik opgelucht dat ik dit hoofdstuk eindelijk kan afsluiten. Een emotionele rollercoaster is nog te zacht uitgedrukt voor alle emoties die ik heb gevoeld en voel. Soms blijken mensen achteraf toch anders in elkaar te zitten dan je denkt, bizar hoe iets heel moois zo lelijk wordt gemaakt.
Maar ik ben dankbaar voor de vriendschappen die ik heb gesloten en zal ik me volop storten op mijn doelen als Miss Nederland.?"
Ze sluit af met een dankwoord aan haar fans: "Dank jullie wel voor jullie mooie reacties, ik voel me ontzettend gesteund.❤️"