Kardashian-fans zijn ervan overtuigd dat Mason Disick de naam van Kylie’s zoon heeft gelekt

Nieuws
door Danique Jansendinsdag, 19 april 2022 om 20:02
kylie
De Kardashians zijn weer terug met hun realityserie. Fans gaan compleet los, want er is een geheim Instagram-account dat juicy dingen over de Kardashians onthult en fans denken te weten wie erachter zit.
Fans raken niet uitgepraat over bepaalde Kardashian-theorieën. Tot in detail wordt bijgehouden wat de familie doet en of ze de sluwe trucjes van de familie kunnen ontrafelen. Kijkers van de serie vermoeden nu dat Mason Disick, de 12-jarige zoon van Kourtney Kardashian en Scott Disick, achter het Instagram-kanaal zit en de nieuwe naam van Kylies pasgeboren zoon heeft gedeeld!
Onthulling
Mason Disick heeft meerdere keren een geheim account gehad op zowel Instagram als TikTok. Hij bevestigde namelijk ook dat Kylie Jenner en Travis Scott niet meer samen waren. Fans vermoeden dat hij opnieuw een Instagram-account heeft aangemaakt en iets onthult waar al weken lang op gewacht wordt.
Volgers van zijn account vroegen naar de naam en het duurde niet lang voordat er en antwoord kwam. "Knight Jacques Webster", werd er geplaatst op Instagram. Het is niet 100% zeker of Mason er daadwerkelijk achter zit. We zullen zien of het Instagram-account gelijk heeft.
Bron: NSMBL / Beeld: Instagram