Kijkers kertsfilm 'Love Hard' hebben allemaal dezelfde klacht erover

Nieuws
donderdag, 23 december 2021 om 19:00
* Let op! Dit artikel bevat spoilers.
Iets wat je absoluut niet wilt, is gecatfished worden. Toch overkwam het Natalie (gespeeld door Nina Dobrev) in de film Love Hard. En ondanks dat ze werd gecatfished, werd ze toch verliefd op die jongen. Iets waar kijkers het allemaal over eens zijn: dat is niet oké.
In de film Love Hard ontmoet journalist Natalie een jongen online. Ze praten dagen lang via de telefoon en ze besluit halsoverkop om naar hem toe te vliegen aan de andere kant van Amerika. Eenmaal aangekomen bij zijn huis, blijkt de jongen waarmee ze dacht te praten, niet de jongen te zijn op de foto's. Josh, de jongen waarmee ze chatte, bleek de foto's van een oude schoolvriend gebruikt te hebben.
Josh beloofd haar om in contact te komen met de echte jongen van de foto's, als zij de vriendin van Josh speelde tijdens kerst. Zijn familie was zo blij dat Josh eindelijk een leuk meisje had ontmoet. Natalie besloot de deal aan te gaan, maar dat liep helemaal uit de hand. Uiteindelijk blijkt dat Natalie en Tag, de jongen op de foto's, helemaal geen match zijn. Ze zijn totaal verschillend! En dus valt Natalie alsnog voor Josh, de catfish.
Kijkers hebben er een duidelijke mening over. Wie vliegt er nou naar de andere kant van het land voor iemand zonder dat je elkaar hebt gezien via videochat? En waarom komen Natalie en Josh toch nog bij elkaar? Hiermee wordt catfishing goedgepraat vinden kijkers, terwijl dat helemaal niet oké is.
Op Twitter reageren mensen: "Op het oog een brave kerstfilm waar niets verrassends gebeurd, behalve de gebruikelijke kerst-liefde-gekkigheid. Één problematisch puntje: de basis van deze romance is een catfish actie, en dat probeert men iets te makkelijk recht te praten" en "LoveHard is een film over hoe iemand, als je diegene catfisht, waarschijnlijk verliefd op je wordt", en dat is natuurlijk niet wat we willen.
Toch vinden een hele hoop mensen de film echt een aanrader om te kijken. Natalie ontdekt namelijk ook dat het niet alleen om uiterlijk draait en iemand z'n innerlijk veel belangrijker.
Bron: Elle / Beeld: Love Hard