Kim Kardashian geeft na maanden eindelijk toe déze bizarre foto gephotoshopt te hebben

Nieuws
donderdag, 14 april 2022 om 13:18
kim k
Het is geen geheim dat de Kardashians hun foto's photoshoppen. Regelmatig worden de realitysterren betrapt op een foutje. Hoewel heel de wereld weet dat het gebeurd, geven de Kardashians het niet graag toe. Tot nu toe, want na maanden wordt eindelijk onthult dat Kim Kardashian een foto van haar dochter heeft gephotoshopt.
Dochters
Een tijdje terug deelde Kim foto's van haar trip naar Disneyland met Chicago en nichtje True. Er ontstond gelijk al veel ophef, omdat het erop leek dat True in de foto's was gephotoshopt. De zus van Kim, Khloé Kardashian, vertelt nu eerlijk dat het inderdaad zo is.
In plaats van Stormi
Khloé onthult dat Stormi, de dochter van Kylie Jenner, ook mee was naar Disneyland. Ze vertelt niet de reden waarom Stormi vervangen is op de foto's door True, maar fans van de Kardashians speculeren dat het iets te maken heeft gehad met Travis Scott en het drama op het festival Astroworld. Rond de tijd dat Kim de foto's op sociale media plaatste, was Travis Scott aangeklaagd voor zijn aandeel in de tragedie. Er zijn namelijk tien mensen om het leven gekomen.
Waarschijnlijk wilde de Kardashians niet dat mensen opmerkingen over Stormi zouden plaatsten en is zij daarom vervangen op de foto's.
Bron: RTL Boulevard / Beeld: Instagram