'Knallende ruzie tussen Jaimie en Lil Kleine'

Nieuws
zondag, 31 januari 2021 om 18:38
schermafbeelding 2019 07 01 om 205826
Het is weer zo ver: er zijn weer hardnekkige geruchten dat Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn. Dat bleek vandaag nadat fans op Instagram keken op de profielen van de twee.
Wij houden het persoonlijk niet meer bij. Bijna elke maand lijken er wel weer geruchten te zijn dat de twee uit elkaar zouden zijn of op z'n minst erge ruzie zouden hebben.
Verschillende media zoals AXED.nl meldde de 'ruzie'. Dat gebeurde nadat fans ontdekten dat Kleine en Jaimie weer foto's van elkaar hadden verwijderd op Instagram. Volgens veel mensen duidt dat op ten minste een ruzie, en eventueel op dat ze uit elkaar zouden zijn.
Eerder gaf Lil Kleine al toe dat hij na een ruzie met Jaimie soms foto’s van hun twee verwijdert. ‘Volgens mij heeft iedereen wel eens dat je iemand op Instagram ontvolgt, of je een fotootje verwijdert na een ruzie. Dat gebeurt gewoon, meer was het niet’, vertelde hij van de zomer tegen RTL Boulevard.
Veel fans vinden het maar andachttrekkerij. Zo zegt iemand: "Dat heet gewoon gebrek aan aandacht." Een ander comment: "Gewoon aandachttrekkerij". Ook zijn er mensen die medelijden hebben met zoontje Lío. "En daar zit dat kind tussen!", schrijft iemand. Een ander reageert: "Lekker jeugdzorg erop gooien kind afpakken nooit meer terug krijgen."
Wij nemen de geruchten in ieder geval met een korreltje zout, en zouden adviseren dat jij dat ook doet.